Termeni și Condiții

I. Introducere

Acest document reprezintă un acord cu caracter obligatoriu între dumneavoastră și FC Rapid 1923 SA pentru utilizarea platformei plus.fcrapid.ro (denumită în continuare „Platforma”).

Platforma plus.fcrapid.ro  este deținută și operată de către FC RAPID 1923 SA, cu sediul în șos. Fabrica de Glucoză nr. 21, sector 2, București.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la modalitățile de utilizare a platformei și de achiziționare a abonamentelor, drepturile de care dispuneți, precum și cu privire la alte informații necesare și utile în utilizarea Platformei.

Platforma noastră, inclusiv întreg conținutul, caracteristicile, funcționalitățile, interfața, software-ul, codul sursă sunt oferite de  FC RAPID 1923 SA, iar utilizarea serviciului se supune prezentului document.

Acest document poate suferi modificări, de aceea vă recomandăm să parcurgeți periodic prezenta secțiune împreună cu secțiunea Politica de Confidențialitate. Dacă modificările aduse prezentului document sunt substanțiale, este posibil să vă informăm și prin e-mail cu privire la noua versiune a documentului.

Utilizatorii acceptă în mod expres că utilizarea Platformei semnifică acceptarea deplină și necondiționată a prezentului document, împreună cu orice modificări ulterioare.

Ne rezervăm dreptul să schimbăm, modificăm, ștergem sau să adăugăm termeni, în orice moment, fără notificarea dumneavoastră prealabilă, modificări ce vor fi de aplicabilitate imediată.

Termenii și condițiile se pot modifica din motive care includ:

  1. schimbări în modul în care se desfășoară activitatea noastră;
  2. modificări ale cerințelor legale sau de reglementare pe care trebuie să le respectăm;
  3. modificări ale Platformei sau ale tehnologiei folosite, etc.

Atunci când reveniți pe Platforma noastră, vă rugăm să verificați data ultimei actualizări și conținutul modificărilor. Modificările se vor aplica de la data publicării acestora.

Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești Termeni și Condiții ale Platformei, vă recomandăm să nu continuați utilizarea Platformei.

Pentru a folosi Platforma noastră, aveți nevoie de acces la internet și un dispozitiv ce poate accesa un browser de internet.

II. Drepturi de proprietate intelectuală

Platforma, conținutul acesteia, orice alt material corelat în orice mod cu Platforma precum și orice material informativ corelat direct sau indirect la Platformă, sunt proprietatea FC RAPID 1923 SA. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra textelor, imaginilor, videoclipurilor, mărcilor, design-ului sunt și rămân proprietatea FC RAPID 1923 SA.

Utilizatorul poate vizualiza și/sau utiliza conținutul Platformei numai în scopuri personale sau non-comerciale, doar în cazul în care acestea nu intra în conflict cu prevederile prezentului document.

III. Crearea unui cont pe platformă

Pentru a putea utiliza Platforma, toți utilizatorii trebuie să aibă peste 18 ani. Utilizatorii minori pot accesa conținutul Platformei numai sub supravegherea unui adult.

Pentru crearea unui cont pe Platforma noastră, utilizatorul trebuie să furnizeze o adresă de e-mail validă precum și alte categorii de date, cum ar fi: nume și prenume, adresă de facturare, număr de telefon, adresă adresă de e-mail, username, date ale cardului pentru efectuarea plății.

Pentru asigurarea securității plăților efectuate, utilizăm serviciile oferite de către parteneruluilui nostru – STRIPE Inc., cu sediul în Dublin, Irlanda,  platformă securizată și dedicată plăților online. FC RAPID 1923 SA nu prelucrează și nu păstrează datele cardului bancar pe care le-ați introdus în platforma procesatorului de plăți STRIPE la efectuarea plăților online.

IV. Achiziționarea subscripțiilor

Platforma oferă posibilitatea achiziționării de abonamente pentru accesarea conținutului acesteia. Prin achiziționarea oricăruia dintre tipurile de abonamente se oferă acces la conținutul platformei.

Platforma noastră oferă posibilitatea achiziționării unui abonament lunar sau a unui abonament anual. Pentru finalizarea procesului de achiziție a abonamentului, este necesară furnizarea unei metode de plată actuală, valabilă și acceptată, respectiv a datelor aferente cardului tău, pentru înregistrarea și procesarea plății (nume și prenume al deținătorului cardului, numărul de card, data expirării cardului, cod cvv). Aceste informații sunt prelucrate exclusiv de către partenerul Stripe Inc.. Pentru informații suplimentare despre partenerul nostru, vă rugăm să accesați secțiunea Consumer Terms of Service.

Dacă dețineți un cupon de reducere, acesta va fi adăugat în câmpul dedicat, iar reducerea se va aplica pentru abonamentul ales. Dacă un abonament are activat un astfel de cupon de reducere sau beneficiază de o reducere a valorii sale în urma aplicării unui cupon de reducere și se modifică tipul de abonament, atunci reducerea nu mai este valabilă pentru noul abonament.

Prin achiziția unui abonament sunteți de acord ca noi sau partenerul nostru pentru plăți să perceapă periodic tariful aferent. Abonamentul se va prelungi lunar/anual până la reziliere. Dacă nu anulați abonamentul înainte de data de facturare, ne autorizați să percepem tariful aferent pentru perioada următoare de facturare, în funcție de abonamentul ales.

V. Anularea subscripției

Tariful aferent abonamentului ales va fi perceput în momentul în care încheiați achiziția abonamentului, și în mod continuu la intervalele specificate atunci când finalizați achiziția, în mod recurent, la începutul fiecărui  de ciclul de facturare. Intervalele de facturare și plată depind de tipul de abonament pe care îl alegeți în momentul deschiderii contului, respectiv plată lunară sau anuală. În anumite situații, ziua de plată se poate schimba: de exemplu, dacă plata nu a fost procesată cu succes, atunci când decideți să modificați abonamentul sau dacă ați început abonamentul într-o zi care nu se regăsește în luna ulterioară celei în care abonamentul a fost deschis.

Dacă o plată nu este procesată cu succes, din cauza expirării cardului utilizat la efectuarea plății, a fondurilor insuficiente sau din alte motive și dacă nu anulați abonamentul, este posibil să vă suspendăm accesul la Platformă până la perceperea tarifului. Vă vom informa prin e-mail, noi sau partenerul nostru de plăți, cu privire la eșecul unei plăți, dumneavoastră având obligația de a furniza o altă metodă de plată pentru efectuarea plății.

Puteți anula abonamentul oricând, dar efectul se va produce începând cu prima zi următoare datei expirării perioadei de facturare; astfel, veți continua să aveți acces la Platformă până la finalul perioadei deja achitate. Plățile nu sunt rambursabile. Dacă decideți să anulați abonamentul, contul dumneavoastră rămâne activ până la la finalul perioadei curente achitate.

Este posibil ca abonamentele și tariful aferent acestora să se schimbe ocazional. Vă vom anunța cu cel puțin o lună înainte de intrarea în vigoare a oricăror modificări ale abonamentelor. Dacă nu doriți să acceptați modificarea tarifului abonamentului, puteți anula abonamentul înainte de intrarea în vigoare a respectivei modificări. În cazul în care nu anulați abonamentul înainte de data de facturare, ne autorizați să percepem noul tarif, aferent perioadei următoare de facturare, în funcție de abonamentul ales.

VI. Actualizarea datelor bancare

Aveți posibilitatea de a modifica metoda de plată pe care ați furnizat-o inițial, fără a afecta abonamentul deținut sau drepturile de a-l accesa, atât timp cât plata poate fi efectuată cu succes la începutul perioadei de facturare.

VII. Utilizarea serviciilor

Platforma și orice conținut accesat prin intermediul Platformei sunt destinate exclusiv utilizării în scop personal și necomercial, acestea neputând fi distribuite către terțe persoane sau publicului larg.

Calitatea afișării conținutului Platformei poate varia de la un dispozitiv la altul și poate fi afectată de mai mulți factori externi, precum conexiunea la internet, viteza de internet conform planului dumneavoastră cu furnizorul de internet, locația în care vă aflați, dispozitivul utilizat etc.. FC RAPID 1923 SA nu este responsabil de calitatea redării conținutului datorată factorilor externi.

Pentru redarea pe dispozitivul dumneavoastră la calitatea pe care noi o punem la dispoziție, aveți nevoie de un dispozitiv compatibil cu calitatea video de redare și o conexiune la internet de mare viteză. Utilizarea Platformei noastre poate genera consum ridicat de date mobile sau internet.

VIII. Limitări și restricții

În perioada de valabilitate a abonamentului beneficiați exclusiv de un drept limitat, neexclusiv și netransferabil de a accesa și vizualiza conținutul disponibil în cadrul Platformei. Conținutul Platformei nu poate fi utilizat pentru descărcarea și /sau înregistrarea pentru redifuzare sau în folos public sau comercial. Orice astfel de încălcare atrage restricționarea accesului în cont.

Cu excepția acordului explicit din partea FC RAPID 1923 SA, sunteți de acord să respectați următoarele restricții cu privire la conținutul Platformei:

  • să nu reproduceți, să nu distribuiți, să nu modificați, să nu afișați, să nu prezentați, să nu publicați, să nu oferiți spre vânzare sau să nu folosiți într-un mod contrar dispozițiilor legale sau dispozițiilor prezentului document conținutul și informațiile din cadrul Platformei;
  • să nu divulgați/transferați datele de logare cu alte persoane, utilizarea contului fiind dedicată exclusiv deținătorului contului;
  • să nu înlăturați, să nu modificați, să nu dezactivați, să nu degradați funcționalitățile Platformei, notificările privind drepturile de autor și mărcile aparținând FC Rapid 1923 SA;
  • să nu încercați alterarea sau copierea codului sursă și să nu manipulați în niciun fel conținutul Platformei;
  • să nu utilizați nicio metodă de accesare, colectare sau de extragere a datelor;
  • să nu utilizați nicio metodă de accesare, colectare sau de extragere a datelor;

Este posibil să vă  reziliem sau restricționăm utilizarea Platformei în cazul în care încălcați oricare dintre aceste condiții sau dacă avem suspiciuni privind folosirea ilegală sau frauduloasă a Platformei, fără a datora niciun fel de despăgubiri sau daune.

IX. Parolele și accesul în cont

Parola și contul dumneavoastră sunt destinate exclusiv utilizării în interes personal și ar trebui să rămână confidențiale. Vă putem închide contul sau putem restricționa accesul la cont pentru a vă proteja informațiile sau pentru a ne proteja pe noi în cazul unui furt de identitate sau dacă identificăm orice altă activitate neautorizată.

Nu este permisă utilizarea în comun cu alte persoane a contului dumneavoastră.

X. Comunicare electronică

Pentru confirmarea achizițiilor, informări de plată, schimbări de parole sau încercări de logare pe contul dumneavoastră, vă vom transmite informări prin e-mail, la adresa de e-mail furnizată la deschiderea contului.

XI. Utilizarea modulelor cookie

Pentru îmbunătățirea experienței utilizatorilor pe Platformă, folosim fișiere de tip cookie. O parte din aceste module sunt esențiale pentru ca Platforma să funcționeze. De asemenea, folosim cookies pentru a colecta informații ce ajută la îmbunătățirea permanentă a platformei și pentru stocarea preferințelor dumneavoastră. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați Politica de cookie.

XII. Prelucrarea datelor cu caracter personal

FC Rapid 1923 SA prelucrează date cu caracter personal în condiții de legalitate, echitate și transparență, asigurând integritatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal prelucrate în conformitate cu prevederile legale aplicabile. Pentru mai multe informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, vă rugăm să accesați Politica de confidențialitate.

XIII. Link-uri către terțe părți

Pot exista legături către alte site-uri, aflate în paginile Platformei, care vă pot direcționa către website-uri terțe. Aceste alte site-uri pot trimite propriile lor cookies către utilizatori, pot colecta date sau solicita informații.

Nu uitaţi că ori de câte ori transmiteți informații online, aceste informații pot fi colectate şi folosite de persoane necunoscute. Nu putem garanta securitatea niciunei informații din momentul în care părăsiți Platforma.

XIV. Legislația aplicabilă și jurisdicție

Utilizarea platformei și transmiterea solicitărilor prin intermediul platformei sunt guvernate de legislația română. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea platformei sau în legătură cu o solicitare din partea dumneavoastră va fi supusă instanțelor competente din România.

XIII. Dispoziții finale

Platforma poate să conțină incorectitudini tehnice sau greșeli ori omisiuni tipografice. FC Rapid 1923 SA îşi rezervă dreptul de a face modificări, corecţii şi / sau îmbunătățiri ale platformei şi ale programelor descrise, în orice moment, fără vreo notificare.

XIV. Cum ne puteți contacta

Utilizarea Platformei și transmiterea solicitărilor prin intermediul Platformei sunt guvernate de legislația română. Orice litigiu care rezultă din sau în legătură cu folosirea platformei sau în legătură cu o solicitare din partea dumneavoastră va fi supusă instanțelor competente din România.

XV. Dispoziții finale

Platforma poate să conțină incorectitudini tehnice sau greșeli ori omisiuni tipografice. FC Rapid 1923 SA îşi rezervă dreptul de a face modificări, corecţii şi / sau îmbunătățiri ale Platformei şi ale programelor descrise, în orice moment, fără vreo notificare.

XVI. Cum ne puteți contacta

Dacă aveți orice întrebare cu privire la acest document, drepturile și obligațiile dumneavoastră, ne puteți contacta folosind informațiile de mai jos.

FC Rapid 1923 SA la adresa Șos. Fabrica de Glucoză nr 21, sector 2, București.

Adresa de e-mail: rapidplus@fcrapid.ro

Data ultimei modificări: 20.08.2024

Scroll to Top